Friday, April 23, 2010

Delete Post

Saye suke delete post
Hari-hari saye post benda baru
Tapi hari-hari saya delete post jugak.

Post emo kena delete.
Post kurang ajo kena delete.
Post bangga diri kena delete
Post terlalu peribadi pun kena delete

Post yang dah perfect?
Tak memenuhi kriteria bakal di delete seperti di atas?
Juga akan saye delete jika saya nak delete.
Kenapa saye kena delete? Sebab saya suka delete.

Tak penat ke delete post?
Kalau benda tu best, tak penat pun. Haha...
Nape tak delete blog je terus?
Kalau delete blog, tak dapat la delete post da..Tak best la cmtu
Ok la, sekian saja delete-mendelete pada malam ini. Sekian~

p/s: Kemungkinan post ini juga saya delete.

5 comments:

hUr said...

jgn delete post ni. saya suka :)

niktaufik said...

best2...btul tue...sokong sgt2..
delete je klu nk delete...
xde org nk marah...

Anonymous said...

betul khairi. org yg jelez tu, lantaklah mereka. hahahha.. suruh mereka buat blog sndri, xpayah sibuk2 view blog khairi.hahahah.

khairi said...

hur = saye suka juge~

niktaufik = haha..tu la pasal

anon = yup2x..ta kisah pun org nk ckp pe. saje je balas~

Octy/Sotong Kurita said...

Khairi,truth be told: If people are somewhat offended/annoyed/etc. with your posts, why bother? Everyone is entitled to their OWN opinion yet it depends on the individual themselves,to stand up for what they believe in regardless of anyone else.