Monday, June 14, 2010

Makan-makan dan Kena Gelak

Er..Post aku sebelum ni agak kurang ajar.
Sebenarnya rumah memang tak settle lagi. Tak kemas lagi. Tapi boleh je nak datang~
InsyaAllah, nanti kitorang ahli rumah nak buat makan-makan sikit. Nanti kami jemput.
Senior dan junior pun insyaAllah akan dijemput.
Cuma buat masa sekarang, nak tumpu exam praktikal dulu
Lagipun elaun tak masuk lagi.

Tadi sangat malu
Salah jawab soalan waktu revision physio
Banyak sangat salah jawab
Paling sedih, aku kena gelak dek kengkawan

Haih...Penat jaga hati orang lain
Sedangkan orang lain tak jaga hati kita pun :(

p/s : Sebab tu aku tak suka bercakap di hadapan. Nanti mesti kena gelak!
Waktu jadi MC Porf Sidek Baba dgn PSMB dulu pun kena gelak jugak!
Lepas ni nak try elak dari bercakap di hadapan
kecuali waktu presentation.

5 comments:

Anonymous said...

haih... life challenges shouldn't paralyze you....lantak la orang kan..??

takde name sbb pemalu said...

salah konsep ni. patut improve lg. ni lari plak... huhu..

gud luck ye.. :D

hanif hafiz said...

aku tak berpeluang lagi nk gelak kt ko..

khairi malik said...

anon = haih...ntah r..

tkde name = gaya tulisan macam seorang senior yang pernah dikenali.
Er..saye salah org kot.

hanif hafiz = aku gelak kat ko dulu

abdullahkadir said...

keyri, kejar ape yang ko nak dalam hidup. tadeguna ko nak pertikai ape orang buat kat ko. bazir masa je. kadang2 kelemahan kita yang buat kita rasa macam ni. ubah kelemahan tu jadi kekuatan. jgn emo2 k.