Saturday, July 24, 2010

Lagi Produk Alex YE

Okeh, nak promote sikit.

Anda pernah tak rasa jeles dengan kawan-kawan anda yang belajar di universiti di Malaysia?

Nak jeles sebab apa pulak eh?

Ye la...Diorang ada sticker universiti boleh letak kat kereta. Nampak ada kelas gitu~

Wait~ Haih! Korang tak tau ke?
Universiti Alex pun ada sticker dia jugak!!

Hambik nih~!


Murah je beb! LE 10 JE~
Jom beli sebelum balik Malaysia~!

Lagi satu, kepada sesiapa yang berminat (kalau tak minat, tapi nak beli pun bole) nak beli baju T-shirt alex ye, bole la buat demikian melalui wakil-wakil Alex YE yang bertebaran di muka bumi ni.

Boleh gak r melaram hari raya nanti. Tak gitu?
Baru stylo~ Aiceh!
Nak lengan pendek? Ada~

Nak lengan panjang? Pun ada. Ikhwah pun bole je nak beli lengan panjang. Takde masalah eh!

Yang sleeveless ade tak? (Yang tak berlengan)?? Hoho~ Itu terlampau seksi. Tak boleh, so tak ada!

Harga berapa eh? Hah,
Lengan pendek 38 genih
Lengan panjang, tambah dua genih kat harga baju lengan pendek tu!
So, jom r pakat-pakat beli~

p/s: Takkan la nak beli souvenier dari manshiah, san stefano, carrefour je kot? Beli la jugak dari Alex YE. tak gitu?

2 comments:

hanif hafiz said...

aku mewakili budak2 yg tgk tshrt ni..

kami rse xberape ok la..

nape xde survey ape2 pasal design tshrt ni..

bg aku xcukup lg la nk lawan design faiq..

khairi malik said...

erm...honestly, aku pun kurg berkenan dgn design ni.
tpi ni semua salah arab! seriusly~

Anyway, Alex YE dah pun buat survey beberapa bulan yang lepas. Kalau kau mengundi, kau mesti tahu tentang ni :D
Tapi survey tu kt blog Alex YE, bukan kt blog aku