Wednesday, December 8, 2010

Mesin Basuh untuk Dijual

Amaran : Ini bukan iklan dari Alex YE, ini bukan produk Alex YE dan tak ada kena mengena langsung dengan Alex YE. Ni iklan dari aku sendiri. Aiceh~ Aku pun tak ada kena mengena dengan Alex YE. :P

Setiap rumah mesti ada satu mesin basuh kan?
Kalau tak macam mana nak basuh baju betul tak?
Nak basuh guna tangan?? Haih~ Mana sempat, nak study lagi, itu lagi ini lagi.
Nak hantar dobi ?? Nanti duit elaun anda cuma habis untuk bayar tukang dobi je~

Ni la mesin basuh tu..tengok la puas2!

Ha..sekarang ni rumah kami ada 2 mesin basuh
Sebab ahli dua buah rumah bergabung
dulu rumah kami masing-masing ada mesin basuh
bila dah duduk sekali, kami rasa satu mesin basuh sudah memadai..

Jadi, kami pun dah fikir masak-masak yang...
Kami nak jual satu dari mesin basuh kami!!

Ciri-ciri mesin basuh tersebut :
1) Jenama Toshiba VH-500
2) manual use (bukan auto)......tapi Acap cakap semi-auto/semi-manual ..wallahualam :P
3) second hand (cos kami dah pernah guna sebelum ni)
4) muatan boleh masuk 5 Kg


Dulu kami beli dengan harga LE 800 lebih (take note ada perkataan "lebih")
Sekarang kami cuma jual kepada anda dalam harga LE 400!!!
sila tengok mesin basuh!!!, jangan tengok beras kat belakang tu....tu beras Hasanin!


ok, kepada sesiapa yang berminat dengan mesin basuh tersebut boleh la..

a) menghubungi Asyraf Jamaluddin +20117437335 (emel : asy051990@yahoo.com)

b) datang secara terus ke rumah kami di Sporting untuk lihat mesin basuh tersebut secara terus.
Bila dah tengok depan-depan, baru boleh decide kan?

Kalau takut tak puas hati lepas beli, sila datang dulu tengok mesin basuh ni. Kami tak mahu dituduh menggunakan unsur gharar(tidak jelas) dalam bermuamalat. Sekian, terima kasih.

Harga boleh runding

p/s : Walaupun bukan fully auto, at least dapat juga ringankan beban basuh baju daripada basuh guna tangan. :P

No comments: