Thursday, December 16, 2010

Paranormal Activity 2

Sabtu exam, tapi boleh lagi keluar tengok wayang. Macam mana duit tak habis? Haha...Ok Khairi, sila stabilkan ekonomi anda dengan meminta tips berjimat-cermat dari Shukri Suliman selaku AJKT Ekonomi baru kita. Pas tu sila study untuk exam SEKARANG!!

Hari ni tak ada kelas tafaquh, tu yang keluar tak tentu hala tu. Lepas tu tengok cerita hantu kat wayang, balik rumah dah lewat tengok semua housemate dah tido, dan tengah aku menaip blog ni anjing-anjing kat sekeliling rumah aku ni semuanya menyalak macam anjing gila. Nampak hantu agaknya,. ITU LA, KALAU DAH TAHU PENAKUT JANGAN LA TENGOK CERITA HANTU!! Kan dah terpengaruh tak tentu pasal.

Ok, tadi aku tengok cerita Paranormal Activity 2 kat Carrefour. Memang best dan melemahkan jantung serta membantu dalam evacuation of urinary bladder. Tapi kalau tak tengok cerita Paranormal Activity 1, susah la nak faham la kronologi cerita ni. Paranormal Activity 2 lebih best dan lebih seram dari Paranormal Activity 1. Tapi aku tak takut pun, tak menggugat keberanian aku langsung. Wakaka..Budget je.

Cerita dia mengisahkan pasal sebuah keluarga yang diganggu makhluk halus kot. Makhluk tu makhluk halus tapi dia main kasar. Cis, kurang asam betul. Emo bukan main lagi tadi aku tengok cerita tu. Haha..Post kali ni sebenarnya mengarut je sebab nak lepaskan stress. Maklumlah, tadi exam praktikal patho rasa macam banyak salah (semua exam pun kau rasa banyak salah kan??). Itu yang release tension tengok movie tu.

In Acute Suppurative Meningitis, glucose content dia low ye kawan-kawan. Bukannya high. Padahal glucose content dalam otak aku ni high sangat sampai overconfident je jawab 'True' tadi. Haha..Padan muka kau jawab salah. Jawapan dia 'False' lah! Sila study dari awal lain kali.

Ok, sekian sahaja post mengarut lagi berwibawa pada malam ini. Pesanan khidmat masyarakat, janganlah jadi manusia yang gatal jiwa raganya. Aku ni nak tengok cerita hantu sangat tapi takut pulak. Gatal jiwa raga lah tu namanya. Good luck exam semua~

p/s : Terima kasih kat 3A ; Anis Amirah, Areqa dan Adiba. Best lah keluar dengan korang sebab korang sangat sporting walaupun korang tak tinggal di Sporting. Ok, sempat lagi aku mengarut kan? Salam~

1 comment:

DrSurialiNadiah said...

hoho. slamat malam. heyh. best r ngarut ko. weyh, synop r kat ak citer tuh. xyah ak ssh2 g tgk. ;p