Saturday, February 19, 2011

Hurm~

Ada orang tu, X, dia delete blog. Tak tahu lah delete ke private blog dia. Dia cakap dia tak private blog. Bila saya bukak blog dia, tak boleh.

Ada orang tu, Y, dia cakap dia single. Lepas desak, dia cakap tunang. Oh, rupanya dah nikah. Tahniah!

Ada orang tu, Z, dia nak minta persetujuan tentang sesuatu, tapi dia sendiri tak beritahu apakah "sesuatu" itu. So, macam mana nak setuju?

Ada orang tu, A, dia kata nak online. Tapi saya tunggu punya tunggu, buzz dia tapi dia offline. Tak tahulah pulak kalau dia invisible kan, tapi sengaja tak nak balas.

Ada orang tu, B, saya buat dia kecil hati. Lepas tu saya cakap, "jangan ambil hati dengan apa yg saya cakap." Lepas tu B cakap, "Eh, hati aku dah ada orang lain ambik!". Haha...Saya sangat ingin tahu siapakah pencuri hati B. Hehe~ Jangan mare~

Ada orang tu, W, tema kawen dia semua warna kuning.Pengantin kuning, khemah kuning, hiasan kuning, semua kuning. Cantik sangat~ Silau mata saya dibuatnya. Selamat pengantin baru ye~

p/s : Ok, tema kawen kita nanti warna pink! Semua datang pakai baju pink ye.

3 comments:

Zawani said...

ha??knape pink??haha.mcm tgolong dlm 'kite2' pulak...hee.

Anis Amirah Nawawi said...

orang A ? aku ke ?? tidak khairi. sorry ! haha

khairi malik said...

zawani...takde lah..saje gurau. nak warne hitam ah.

anis = ko r..spe lagi. kecik ati aku. ngahha