Wednesday, June 29, 2011

Miscellaneous

Exam kali ni menyakitkan hati
Sebab ada seorang mak cik yang suka buat bising time exam
Bengang sungguh patik dengan beliau.


Jasad di sini, fikiran melayang-layang entah ke mana.
Esok exam anatomy, dan aku mengalami phobia of anatomy sebab pernah ada sejarah hitam
Untuk anatomy ni, tak join study group pun...InshaAllah lepas ni join balik.


Pergi library, jumpa senior 5th year
Saya senyum, tapi senior tu tak senyum pun. Tarik muka lagi ada
Ok, lepas ni jangan harap saya nak senyum dah. Tak ambil kira walaupun anda seorang senior.


Call family, minta restu nak exam dan halalkan makan minum
Tapi lain pulak yang keluarga tanya, kakak tanya aku, "tahun ni nak baju raya warna apa?"
Aku tak tahu...kawan-kawan ada cadangan? Boleh jugak kalau kita pakai baju sedondon nanti. :P


Musim exam, mood selalu tak elok.
Kalau saya marah kamu, kamu jangan berkecil hati
Sebab mulut saya hanya menyebut, tapi hati saya tak bermaksud


Good luck exam kawan-kawan. Kalau mak cik tu buat bising esok, kita redha je.

p/s : Ada orang cabar saya. Dia nak bagi saya LE 100 kalau saya berjaya deactivate fesbuk selama seminggu. Ok, sila berpegang pada janji anda. Orang yang mungkir janji sifat munafik.

3 comments:

Anonymous said...

senior tu bajet hot kot..

h n f h f z said...

beselah, exam2 semua org emo..

khairi malik said...

anon = kan?

hnfhfz = abu emo