Monday, November 28, 2011

Surgery


Saya takut, senior kata ramai yang fail surgery.
Hampir separuh katanya.
Saya dah la tak pandai dalam topik surgery ni
Kalau dalam kelas, banyak soalan saya tak dapat jawab.


Senior kata exam surgery susah.
Saya dah la cepat cuak
Saya baca buku, terlampau banyak sangat perlu dibaca
macam tak sempat rasanya


Senior kata, kalau nak survive kena study group
Saya tak selesa kalau study group
Saya suka study sorang-sorang,
tapi kalau saya tak tau, saya tanya je orang.
Tak leh survive ke saya?



Exam surgery dah dekat,
Apa yang saya tahu? Entah, tak tahu~!
Saya banyak post tentang motivasi, tapi hakikatnya, saya sendiri yang lemah motivasi diri


p/s : Ya Allah, jauhi aku dari sikap lemah dan malas.

3 comments:

Anonymous said...

susah klu xbca n ponteng klas...rsa2 techik xponteng klas kn? so insyaAllah senang tuk exam mendatang...

Khairi Malik said...

x ponteng lagi...tpi ponteng minda selalu ah..haha :D

Anonymous said...

ponteng minda xpe...if not 100% at least u got something from the class..hehe...techik exm bila?