Wednesday, December 21, 2011

Masihkah Kau Ingat?

Masihkah kau ingat??

Ha...Ingat tak hari tu, PERUBATAN nak buat pwtc, tapi ada kekangan. Ada revolusi Mesir, dan kita pun balik Malaysia. Lalala...Tak kan tak ingat kot? Ala~ Zaman-zaman darurat dulu. Tak ingat?

Macam mana nak buat kan? Kita hanya merancang tapi Allah SWT yang maha berkuasa menentukan. Kun fayakun~ Kalau jadi, jadilah ia kan?

PWtC kembali lagi~!!!!!
(sila klik pada gambar untuk melangkah jauh bayi nespray ke blog pwtc)


Okay, sekarang ni PWtC kembali semula dan akan berlangsung pada


3-6 Februari 2012


Seminar Perubatan : Perubatan Islam

Hari Terbuka

Hari Keluarga PERUBATAN

Tempat kat mana? Kat dewan Cairo~ Lalala....Okay, jadi jom la pergi beramai-ramai nanti.

Terbuka untuk semua ahli perubatan

Oh, Yeah~ Program menarik sangat ni, membuak-buak pulak dah semangat aku ni. Cewah~
(Dah la exam time tu)

Takpe, yang tak exam boleh pergi ye kanak-kanak. Ayuh~!!!

No comments: