Friday, December 2, 2011

My Nomenclature

Saya ada banyak nama. Selain nama penuh....

Ada panggil Khairi.
Family panggil Heri
Cousin panggil Eri.
Best fren panggil Arie
Mak cik, saudara-saudara panggil Ayie

Kat sekolah SASER, cikgu dengan kawan panggil "kecik"

Waktu kerja sementara jadi fasilitator, ada panggil cikgu, ada panggil abang

Cikgu Khairi...dah lama x dengar nama tu. hahah~

Ada satu sekolah, student aku panggil aku abang K. Ceh, macam datuk K bunyi nya..

Kat universiti, lekat nama Kecik. I like that name by the way. Don't know why~

But...there are some modifications made -_-"

Nik Taufik panggil "techik" , dan Afiq Faiz panggil "kesik"


But....I like all of them. No matter what you call me,"arie", "kecik", "kesik" or "techik" whatever, I still like them coz it means that you are remembering me and put me as "someone" into your life.

So touched....

Satu lagi post aneh yang aku buat dek kerana stress exam. Lol~!

Bila saya stress saya makan kek. Sedap~

2 comments:

afiQFaiz said...

KESIK! hahahaha

Anonymous said...

dah xjd anon la dh tulis publik....buang2...hehe...techik3...