Friday, January 6, 2012

Bosan Ke Winter Ni?

Musim sejuk ni nak buat apa ek? Takkan lah nak tido je kot?
Bosan jugak ek? Duduk kat rumah je ke ?
Jom kita tinjau-tinjau kalau PERUBATAN ada buat aktiviti best winter ni
Huh?! Memang ada lah!!! PERUBATAN memang buat aktiviti best? Biar betul?

Hari Keluarga PERUBATAN!!
Diadakan pada 3 Februari 2012 (Jumaat). Banyak permainan menarik yang bakal dipertandingkan. Mahu jadi wakil dari Alexandria? Mahu menang pertandingan sekaligus mengharumkan nama PCI? Jangan lupa untuk join Hari Keluarga Perubatan!!!

Q : Tapi...kitorang x habis kuliah lagi waktu tu...

A : Hari tu kan hari jumaat. Jumaat kan cuti, so boleh la pergi kan? Kalau nak exam, takpe la..Nak buat macam mana. Tapi kalau ada batch yang free atau dah habis exam atau yang examnya lambat lagi, jangan lupa join hari Keluarga PERUBATAN ya!

p/s : Klik pada gambar Family Day Perubatan untuk tahu permainan-permainan yang bakal dipertandingkan.

No comments: