Sunday, November 11, 2012

Next : O&G

Hari ini aku agak emosional. Sudahlah exam pun ala kadar je aku jawab, ditambah pula dengan satu dua perkara yang cukup buat aku rasa tak seronok hari ni. Tapi biarlah, sampai bila aku nak tulis post emo-emo ni kan? Buat tambah dosa je.

Walau macam mana pun, aku bersyukur sebab hari ni hari terakhir (InshaAllah) aku berada di Department of Paediatrics. Selepas ni aku tak jumpa lagi makhluk-makhluk comel yang bergentayangan di depan mata.

Selepas ni akan masuk Department of Obstetric and Gynecology pula...Sangat mencabar bagi aku sebab aku memang paling tak suka department ni. Haha....Mula-mula waktu hari first class masuk O&G, aku rasa macam suka gila subjek ni tapi bila dah lama-lama rasa macam (-__-).

Apa-apa hal pun, no matter what department I'm dealing with after this, kita kena study all out. Tak kan lah nak belajar apa yang kita suka je kan? Siapa tahu satu hari nanti, department yang aku tak suka ni lah specialist yang aku akan jadi. Hahaha....Tak mau lah aku. Aku nak jadi specialist Family Med je.

Okay la...Aku sebenarnya stress sikit la exam tadi. So sekarang nak tido. Salam.

1 comment:

Noor Hanisah Mohd Ishak said...

All the best khairi. May Allah ease :)