Saturday, August 23, 2014

Dear Abderrahman, Be Strong

Rasa kesian sangat kat Abderrahman, anak kepada pilot yang terkorban dalam nahas MH17 tempoh hari. Honestly aku pun tak tau cerita panjang dia macam mana. 

Aku just nk bgtau yang aku rasa kesian sangat kat baby ni. 
Semoga baby ni jadi seorang yg tabah nanti. Dear Abderrahman, your father died as a hero. He will go to jannah for sure. Grow up fast, be strong, take good care of your mother and makes your father proud ok?

Muka abderrahman ni sebiji muka ayah dia. Copy paste. Semoga anak ni jadi pengubat rindu mama dia terhadap ayah dia. 

Semoga Allah tabahkan family Abderrahman dan semoga Allah tempatkan ayahnya di tempat yang beriman. :)

Al-Fatihah.

No comments: