Friday, February 6, 2015

Rindu

Honestly aku tak tau kenapa tapi aku rasa rindu sangat kawan2 satu batch kt mesir. Touching mengalahkan budak perempuan. Tapi itulah hakikatnya.

Bila aku pergi kl hari tu jumpa kawan2 rasa macam tenang je. Dan bila kawan2 aku datang rumah hari tu pun rasa hepi sangat. Aku memang rindu kawan2. Manakan tidak 6 tahun kot bersama gila kau x rindu?

Honestly rasa kecewa bila aku mesej kawan2 tapi diorang tak reply. Aku tau diorang busy ada yang kerja dan sebagainya tapi aku rasa terkilan sebab rasa macam forgotten gitu.

Tu lah orang cakap, people drift in and out of our life as they please. So we have to accept the fact. Aku pun tak leh la emo girly shit sebab aku lelaki kena cool.

Berkawan biar beribu, bermusuh jangan sekali. Yang penting sekarang just focus on our lives and our future. Okay aku nak fokus famili aku je sekarang. Dan fokus kepada bakal famili. Hihiii ni teaser ni. Inshaallah kalau ada rezeki, nanti aku maklumkn kat blog ni. Doakan kebahagiaan saya ya. :)

No comments: