Wednesday, June 17, 2015

need back up plan hahaha

"Khairi kau dah sebulan lebih kat sini takkan lah slow lagi?"

Haha itu common aku dengar. Aku memang slow and lambat pickup. And my specialist cakap " if u choose to be a doctor, u have to sacrify everything". Masalahnya bukan aku yg choose. Tiba2 fated kat sini tak kan nak blame fate 

Hari tu aku cakap aku x jd nak berenti sebab abah aku suka jd doktor. Tapi aku kena la jugak fikir back up plan in case aku rasa tak tahan and aku send surat resign on the spot haha.

Honestly aku memang lembap and bodoh and aku tak rasa profesion ni untuk aku. Aku clerk and review patient took about 20 minutes, masuk branula cbd pun lama kemain. Honestly aku dah penat la wei bukan aku sengaja nak lembap.

Esok aku kat emergency , tempat yang aku paling x suka sebab tempat tu aku kena buat semua benda yg aku x suka : clerk patient and branula. Boleh tak aku nak MIA esok haha?

No comments: