Tuesday, October 13, 2015

Still First Posting

To those yg mengikuti blog aku jarang-jarang terupdate ni, thank you for masih setia. Ada lagi tak yang masih setia? Haha... blog aku jarang update tp status facebook hari-hari aku update.

Okay aku nak bagitau yang aku hari tu kena extend kat ortho dua bulan. Aku rasa lama gila 2 bulan tu. But now sekarang aku bakal melangkah jauh bayi nespray ke next posting. Aku rasa kejap la pulak 2 bulan tu tak perasan pun.

Honestly I learned many things sepanjang 5 bulan lebih ni. And most of people I know they advised me to do my own business yg boleh buat aku dpt side income. And they asked me to pick something I like to do.

Okay I like to:

1) singing and create songs. I know my voice sucks tp aku memg suka cipta lagu2 yang bergenre motivasi. And I hope one fine day i can create songs and ask other people with good voice to sing my song.

2) bake cookies
ok sila gelak sekarang. I know I am a man but i love to bake cookies. I even decided to have my own hipster coffee shop yg orang boleh dtg and enjoy and could release their stress.

3) I really would like to learn languages and berminat nak jadi translator subtitle movie-movie atau cerita-cerita kat tv to. The languages that i love to learn most are arabic, korean, thai and spanish.
Currently aku nak belajar thai sebab aku suka horror2 movies diorang. And sometimes aku stress kalau ada some part tu xde subtitle.

Ok sori my posts lately too mengarut. Kalau korg dh xnak follow pun tkpe. Tapi aku nk cakap satu benda je, please stay positive and don't be too stress like I do. Ok bye~

No comments: